All Natural Protein Pancakes – prostě pravé jídlo

Autor Pavel Samek

All Natural Protein Pancakes – prostě pravé jídlo

Naší zatím poslední novinkou jsou All Natural Protein Pancakes. Palačinky, které jsou prostě jen skvělým hodnotným jídlem vyrobeným z těch nejlepších surovin.

Není to jen obyčejná směs na přípravu proteinových palačinek z prvotřídních přírodních surovin. Mají sice vysoký obsah bílkovin, ale o to nejde. Jde o to, že si z nich v mžiku připravíte skvělé jídlo, které je vhodné pro každého. Jsou jak pro profesionální sportovce, tak je může snídat i celá rodina, protože přece každý má nárok na to nejlepší. A my to nejlepší nabízíme.

A příprava? Snad nic jednoduššího není. Díky tomu, že palačinky neobsahují téměř žádné cukry, se nepřipalují, krásně se obrací a jsou prostě geniální. Stačí jen voda, šejkr, pánvička a k tomu pár minut času.

Co tedy vlastně obsahují All Natural Protein Pancakes?

Základem je celozrnná špalda.

Tato geniálně chutnající obilnina, je bohatá na vlákninu, vitaminy, a především bohatým zdrojem minerálů. Doplnit minerály suplementy je skvělá věc, ale proč jich nepřijmout část v přírodní superpotravině, která navíc skvěle chutná… Co víc si přát.

Bílkoviny, žádný proteinový prášek, prostě vejce.

Použili jsme jen speciálně upravený vaječný albumin a celá vejce. Další superpotravina, která dodá nejkvalitnější bílkoviny a současně zajistí krásně vláčné palačinky.

Ochuceno přírodou.

Všichni milujeme batáty. Jsou sladké, jemné a bohaté na živiny. Navíc nám pomohou stabilizovat hladinu krevního cukru a spalovat tuky díky obsahu kyseliny kávové a kyseliny chlorogenové. To je důvod, proč jsme k ochucení použili právě tuto superpotravinu. Navíc jsou batáty v All Natural Protein Pancakes zpracovány speciální technologií, která uchová všechny výživné složky.

I v Čechách máme superpotraviny 😊 Proto jsme druhou variantu palačinek postavili na 100 % českých lokálních potravin (mimochodem použitá  špalda pochází ze soukromé farmy na jihu Moravy). Tedy další superpotravinou, použitou k ochucení, je červená řepa. Díky ní jsou palačinky nejen krásně růžové, ale i bohaté na výživné látky, především vitamíny, minerály a substance jako saponiny, flavonoidy nebo přírodní sloučeniny dusíku. Díky obsahu těchto složek je červená řepa vynikající a zdraví podporující potravinou. Navíc budete překvapeni, jak v palačinkách skvěle chutná.

Milujeme sladké, ale 😊

Nevěřte, že se nedá odvykat od sladkého. A proč taky, když i bez cukru a chemie můžou sladkosti chutnat tak skvěle. Díky naším palačinkám dáte šanci stévii. Palačinky jsou sladké jen díky přírodním surovinám a stévii. A věřte, že chutnají skvěle. Nedá se to popsat, musíte vyzkoušet. Jsme si jisti, že s našimi palačinkami přehodnotíte svůj postoj ke stévii. Současně si uvědomíte, že dezert může být nejen zdravým, ale také mimořádně dietním jídlem. Nikdy před tím nebylo spalování tuku tak chutné a snadné.

A to je vše. Na co věci navíc. V jednoduchosti je krása. A nikdo nechce jíst jídlo z 20 složek, kde u poloviny má problém rozklíčovat, o co se jedná.

All Natural Protein Pancakes v bodech:

  • Plnohodnotné jídlo, které zasytí
  • Vysoký obsah bílkovin ze 100 % přirozených zdrojů
  • Bohaté na rostlinné flavonoidy
  • Žádná chemie ani přidaný cukr
  • Slazeno pouze stévií
  • Příprava nemůže být jednodušší

Proč si vybrat All Natural Protein Pancakes?

Milujete sladké a současně nechcete dělat kompromisy v kvalitě potravin? Dopřejte si All Natural Protein Pancakes, které podpoří Vaše zdraví a současně pomohou na cestě k dokonalé postavě.

Pro koho jsou vhodné All Natural Protein Pancakes?

Jednoduše pro všechny. Profesionální sportovec ocení kvalitní složení. Ženy a dívky potěší úbytek tukových polštářků. A maminky budou moci nabídnout konečně zdravou a chutnou sladkost, protože všichni chceme pro děti to nejlepší.

Připrava v pár krocích, aneb All Natural Protein Pancakes řešení pro ty, kteří nestíhají:

  1. Připravte si šejkr a nalijte do něj cca 150 ml vody.
  2. Přidejte 50 g směsi.
  3. Protřepejte, stačí chvilka. Vše se hned rozpustí.
  4. Rozpalte pánev, kterou můžete potřít trochou oleje.
  5. Směs prostě rozlijte, uvidíte, půjde to snadno.
  6. Nechejte z každé strany 2-3 minuty opéct, obracení je prostě hračka.
  7. Na vrch si dejte, co chcete, fantazii se meze nekladou. Vtip je v tom, že jsou skvělé i úplně bez ničeho 😊

A to je od nás k palačinkám vše. Naší novou misí a výzvou je vytvořit pro Vás řadu těch nejlepších přírodních potravin, které jsou současně dietní.

Podívejte na naše další přírodní produkty, jako Peanut Flakes, Protein Bread, Pumpkin Bread nebo bezlepkový Oat Bread.

Díky PROM-IN je jíst zdravě tak snadné.

Protein pancakes