ALL NATURAL PURE BAR – Opět lepší a navíc v nových příchutích, zcela bez chemie

Autor Pavel Samek

ALL NATURAL PURE BAR – Opět lepší a navíc v nových příchutích, zcela bez chemie

Naše PURE BAR rozhodně nejsou jen cukrovinkou obohacenou o protein. Vytvořili jsme tyčinky pro nejpřísnější dietní režimy, ale to není vše! Naše tyčinky nejenže Vám pomohou vyrýsovat, ale nové ALL NATURAL PURE BAR ve třech příchutích obsahují jen čistě přírodní suroviny. To, že nepoužíváme umělá barviva ani konzervanty, je u naší značky absolutním pravidlem. Jdeme pořád dál a u nových příchutích jsme sladili pouze a jen přírodním sladidlem z rostliny stévia.

A co víc? Veškeré další ochucení stojí jen na přírodě. Tedy u čokoládové příchuti je to jen to nejkvalitnější kakao, u kokosové pouze a jen nesířený kokos. A jahoda? Co myslíte? Ano jen lyofylizované jahody a 100% přírodní jahodové aroma.

Tyto 3 příchutě jsme hrdě označili ALL NATURAL. Jak naznačuje název, jsme čistě přírodní! Schválně se podívejte na tyčinku konkurence, která se pyšní velkým listem stévie na obalu, ale ve složení si úsměvně přečtete, že je konzervovaná sorbanem draselným, případně je plná alkoholových cukrů se slušně projímavým účinkem. Konzumaci takové tyčinky Váš mikrobiom rozhodně nebude kvitovat s povděkem.

Naším cílem není vodit zákazníky za nos. My raději naší energii investujeme do výroby těch nejkvalitnějších produktů.

V čem je tedy ALL NATURAL PURE BAR skvělá a v čem je ještě lepší?

Nízká glykemická zátěž díky použití nejpokročilejšího typu prebiotické vlákniny aneb tyčinka pro opravdové vyrýsování

Vyrobit tyčinku s nízkou glykemickou zátěží jsme dokázali použitím špičkového sirupu na bázi kukuřičné vlákniny PROMITOR®. Obsah sacharidů v tyčince je tvořen z 90 % právě touto prebiotickou vlákninou. Čím je tato surovina oproti ostatním zdrojům sacharidů a vlákniny tak výjimečná?

PROMITOR® - zdravotní benefity:

  • Podporuje spalování tuku díky snížení postprandiální odezvy po konzumaci inzulinogenních potravin
  • Podporuje zdraví kostí zlepšením vstřebávání vápníku
  • Snižuje hladinu krevní glukózy
  • Má prokázané prebiotické účinky
  • Má poloviční obsah kalorií oproti sacharidům a bílkovinám

Vysoký obsah kvalitních tuků díky použití nejkvalitnějších a nejdražších surovin

Chtěli jsme přidat ty nejkvalitnější zdroje tuků a tím zajistit sytící efekt a současně další stimul pro spalování podkožního tuku. Jako základ jsme použili kvalitní mandle a kakakové máslo. Mandle sice patří patří k nejdražším surovinám, jsou ale také skvělým zdrojem poly- a mononenasycených tuků, hořčíku a přirozeně se vyskytujícího vitamínu E. A my uznáváme jednoduchou strategii, prostě chceme to nejlepší.

Ještě lepší zdroje bílkovin

Jednoduše jsme použili jen to nejlepší. Nové ALL NATURAL PURE BAR (a stejně tak i klasické PURE BAR) nově obsahují pouze značkový CFM syrovátkový protein a nativní mléčný proteinový izolát, který je zdrojem micelárního kaseinu. Žádná želatina, sójový izolát, kaseinát ani další složky, které by sice navýšily tabulkový obsah bílkovin, ale znamenaly by nefér hru vůči našim zákazníkům, kteří od nás očekávají jen to nejlepší. I přesto laboratorní výsledky měření hodnoty bílkovin deklarují hodnotu 32 %.

Podařilo se nám tak vytvořit tyčinku, která je nejen zdrojem kvalitních živin, ale díky použití těch nejdražších a nejpokročilejších surovin podpoří váš dietní režim!

ALL NATURAL PURE BAR základní vylepšení:

  • 100% přírodní tyčinka
  • Zcela bez umělých barviv, konzervantů, sladidel a aromat
  • Slazena pouze stévií
  • Ochucena jahodami, kokosem a kakaem
  • 100% CFM syrovátkový protein a mléčný proteinový izolát
  • Tuky pouze z mandlí a kakaové hmoty

Několik důvodů, proč ALL NATURAL PURE BAR?

  • Chcete-li se zbavit tukových polštářků
  • Milujete sladké, a přitom nechcete dělat kompromisy v kvalitě potravin
  • Chcete dávat sobě a svým dětem to nejlepší
  • Tyčinka ALL NATURAL PURE BAR je ideální svačinkou také pro děti
  • Vyhýbáte se aditivům v potravinách
  • Chcete konzumovat pouze přírodní a minimálně zpracované potraviny
  • Zajímá Vás zdraví vašich střev

ALL NATURAL PURE BAR složení a nutriční hodnoty:

Proteinový komplex (směs CFM syrovátkového proteinu a nativního mléčného proteinového izolátu), rozpustná prebiotická vláknina, mandle, kakaové máslo, nesířený kokos, kakao, sůl, steviol-glykosidy

All natural pure bar Prom-In

Zdroje:
1 Weaver CM, Martin BR, Story JA, et al. Novel fibres increase bone calcium content and strength beyond efficiency of large intestine fermentation. J Agric Food Chem. 2010;58:8952-8957.
2 Whisner CM, Martin BR, Nakatsu CH, McCabe GP, McCabe LD, Peacock M, Weaver CM. Soluble maize fibre affects short-term calcium absorption in adolescent boys and girls: a randomised controlled trial using dual stable isotopic tracers. Br J Nutr. 2014;112:446-456.
3 Macdonald-Clarke C, Martin B, Whisner C, et al. 2013. Soluble Corn Fiber Increases Calcium Absorption in Free Living Adolescent Girls. J Bone Miner Res 28 (Suppl 1).
4 Kendall C, Esfahani A, Hoffman A, et al. Effect of novel maize-based dietary fibers on postprandial glycemia and insulinemia. J Am Coll Nutr. 2008; 27:711-8.
5 Konings E, Schoffelen PF, Stegen J, et al. Effect of polydextrose and soluble maize fibre on energy metabolism, metabolic profile and appetite control in overweight men and women. Br J Nutr. 2013. Jul 23:1-11. [Epub ahead of print].
6 Knapp B. Select Novel Carbohydrates Affect Glycemic and Insulinemic Response, Energy Value, and Indices of Gut Health as Measured Using Canine, Avian, Rodent, and In Vitro Model Systems. Dissertation. Submitted in partial fulfillment of the requirements for the degree of Doctor of Philosophy in Animal Sciences. University of Illinois, Urbana-Champaign, 2010.
7 Vester Boler BM, Serao MC, Bauer LL, et al. Digestive physiological outcomes related to polydextrose and soluble maize fibre consumption by healthy adult men. Br J Nutr. 2011;106:1864-71.
8 Maathuis A, Hoffman A, Evans A, et al. The effect of undigested fraction of maize products on the activity and composition of the microbiota determined in a dynamic in vitro model of the human proximal large intestine. J Am Coll Nutr. 2008;28:657-66.
9 Titoria P, Gibson P, Komitopoulou E, et al. Understanding Prebiotics. Confidential Collaborative Project In House Final Report No. 120368. Leatherhead Food International. March 2007.
10 Soop, M., et al. Coingestion of whey protein and casein in a mixed meal: demonstration of a more sustained anabolic effect of casein. Am J Physiol Endocrinol Metab. 2012 Jul 1;303(1):E152-62.
11 Paul, G. L., et al. The rationale for consuming protein blends in sports nutrition. Journal of the American College of Nutrition 28 (4):464S–472S, 2009.
12 Tipton KD, Ingestion of casein and whey proteins result in muscle anabolism after resistance exercise. Med Sci Sports Exerc. 2004 Dec;36(12):2073-81.