PENTHA PRO® NATURAL – 100% přírodní protein bez chemie

Autor Pavel Samek

PENTHA PRO® NATURAL – 100% přírodní protein bez chemie

V PROM-IN jsme si dlouho pohrávali s myšlenkou vytvořit protein, který bude čistě přírodní a který nebude zatížen žádnými chemickými aditivy, jakými jsou např. aromata, barviva nebo sladidla. Po několika nevydařených pokusech jsme vytvořili produkt, který konečně splnil námi nastavená kritéria. A přicházíme na trh s novinkou PENTHA PRO® NATURAL. Jedná se o produkt výhradně ochucený přírodním extraktem z rostliny stévie, který doplňuje už tak delikátní chuť vysoce jakostního bezlepkového ovsa. Tímto spojením vzniká produkt, který v porovnání s ostatními vyniká delikátní příjemnou chutí a krémovou konzistencí. Věříme, že ti, kteří jsou zaměřeni na zdravý životní styl a co nejpřirozenější stravu, si ho zamilují. Naproti tomu, těm, kteří mají rádi výrazně sladkou chuť, může zprvu připadat trochu nevýrazný a nezajímavý, ale věříme že přirozená chuť si najde své fanoušky.  Tento čistě přírodní produkt, který splní nejnáročnější požadavky vrcholového sportovce, poskytne kvalitní živiny pro sportující děti, ale také dokáže poskytnout živiny pro kojením zatíženou maminku, možná není produktem zaměřeným na masu lidí, ale na zákazníka, který ocení unikátní směs čistě přírodních, šetrně zpracovaných zdrojů bílkovin v kombinaci s jemným přírodním ochucením.

Koupit PENTHA PRO® zde

PENTHA PRO® – Výhradně nejkvalitnější zdroje bílkovin

Na počátku všeho stál požadavek vytvořit pro naši firmu zcela jedinečnou směs bílkovin respektující nejnovější výzkumy na poli výživy. Většina výrobců sice nabízí směsi syrovátkových bílkovin, ale zatím ignorují poslední výzkumy i praxi specialistů na výživu. Ptáte se proč? Možná za tím stojí příliš konzervativní přístup. Syrovátkový protein je bezesporu skvělý zdroj bílkovin, který nabízí vynikající Amino spektrum společně s mnoha zdravotními benefity. Nějak se ale pozapomnělo na to, že v kombinaci s dalšími zdroji bílkovin vzniká synergický efekt ve smyslu 1:1=3. Právě proto jsme šli dál a použili směs těch nejkvalitnějších zdrojů bílkovin. Základ produktu tvoří kombinace syrovátkových proteinů a izolátu mléčného proteinu doplněna o vaječný albumin v poměru respektující poslední výzkumy.

PENTHA PRO® – Zdroje bílkovin pod drobnohledem

  • 50 % obsahu bílkovin tvoří syrovátkový protein zpracovaný nejšetrnější metodou křížové mikro filtrace (CFM), díky které získáme bílkovinu se zcela neporušenou strukturou.
  • 5 % obsahu bílkovin tvoří značkové peptidy syrovátky, které nabízí stimulaci trávení a rychlý start regeneračních procesů.
  • 35 % obsahu bílkovin tvoří nejdražší, ale také nejperspektivnější zdroj bílkovin ve výživě, a to izolát mléčného proteinu, který je zdrojem micelárního kaseinu v čistě přírodní podobě. Zdravotní přínosy tohoto zdroje bílkovin dalece přesahují hranice sportu.
  • A konečně se svými 10 % obsahu bílkovin doplňuje celou směs vaječný albumin, který je jediný ze všech zdrojů bílkovin teplem denaturován. Proč? Jednoduše proto, abychom zajistili optimální stravitelnost. Díky tepelné úpravě se výrazně zlepší stravitelnost tohoto vynikajícího zdroje aminokyselin a vhodně doplní celkové Amino spektrum našeho produktu.

PENTHA PRO® NATURAL – V čem je výjimečný?

  • Ideální kombinace bílkovin pro použití po tréninku, ale také kdykoli během dne
  • Zcela přírodní proteinový doplněk, ochucený pouze extraktem z rostliny stévie
  • Krémová chuť díky horkou parou zpracovanému ovsu
  • Minimalizovaná inzulinová odpověď organizmu díky specifické směsi bílkovin
  • Podpora spalování tuku díky vysokému podílu micelárního kaseinu
  • Přirozený zdroj vápníku
  • Minimální obsah laktózy
  • Cílené použitá směs enzymů s protizánětlivým účinkem (bromelain, papain) a laktázy pro neštěpení zbytkové laktózy

Kde nalezne PENTHA PRO® NATURAL uplatnění především?

  • U sportovců zaměřujících se na nárůst svalové hmoty
  • U aktivních lidí, kteří řadí své zdraví na první místo
  • V ochraně zdraví sportujících dětí