Pochoutka, která podpoří Vaše spalování tuku

Autor Barča Havlová

Pochoutka, která podpoří Vaše spalování tuku

Hledáte jídlo, které:

  • si můžete dát krátce před tréninkem, aniž by vám bylo zle?
  • je zdravé, chutné a rychle hotové?
  • zažene chutě na sladké bez výčitek?
  • poskytne živiny kdykoliv během dne?
  • je nutričně vyvážené?
  • pomůže se spalováním tuku?
  • Nebo prostě hledáte jídlo, které ozvláštní všednost vašeho zdravého jídelníčku?

... Pokud jste párkrát souhlasně přikývli, pak tu máme řešení přesně pro vás! Je jím naše WORKOUT MASH, tedy kaše z řady FITNESS FOOD.

  • Co je jejím základem?

Jako základ jsou použity kvalitní bílkoviny, a navíc ne ledajaké! Největší podíl (50 %) tvoří značkové peptidy Optipep®. Tento základ je doplněn o nativní syrovátkový protein a 25 % tvoří nativní izolát mléčného proteinu.  Vytvořená směs napodobuje poměr proteinů v lidském mateřském mléku, kde je poměr rychlých a pomalých frakcí 4:1, což poskytuje tělu významné benefity.

  • Jak je na tom s obsahem sacharidů a cukru?

Najdeme v ní POUZE 1,7 % jednoduchých sacharidů, a to z ní dělá ideální jídlo jak před, tak i po náročném tréninku.
Sacharidy, které zde najdeme, jsou tvořeny převážně SUPERPOTRAVINAMI, jako je oves a ječmen. Obě zmíněné obiloviny jsou bohaté na velmi hodnotné polysacharidy, rostlinné bílkoviny a mastné kyseliny. Navíc pro výrobu byla použita speciální odrůda ječmene, který exceluje především vysokým obsahem specifické vlákniny, tzv. rozpustných beta-glukanů.

  • V čem je jiná, než ostatní?

Všechny složky jsou zpracovány nejšetrnější možnou metodou, tedy bez chemických činitelů. Pro oddělení bílkovin používáme pouze filtrace přes keramické filtry. A obilniny v produktu jsou zpracovány metodou, která využívá horké páry, čímž se zlepší stravitelnost bez potřeby vaření a zároveň se zachová i maximální biologická hodnota.

  • Co v kaši nenajdete?

Naše směs neobsahuje sušené mléko, ani sladkou syrovátku. Marně budete hledat i sójovou bílkovinu, mléčné proteiny s vysokým obsahem laktózy a jiné pro nás nekvalitní zdroje bílkovin. Nedopátráte se zde ani pšenice. A co víc? K výrobě kaše nebyla použita zastaralá umělá sladidla, jako aspartam acesulfam, sacharin nebo cyklamáty.

  • Je kaše složitá na přípravu?

Vůbec ne! Její příprava zabere doslova pár minut. Celé kouzlo spočívá v tom, že zvolené množství směsi zalijete horkou vodou, promícháte, necháte chviličku odstát a ozdobíte si ji dle chuti – oříšky, čokoládou, ovocem. Nebo si ji prostě vychutnáte jen tak!

  • Je vhodná do dietního režimu?

Oproti jiným instantním kaším je připravovaná z prověřených kvalitních surovin, a tak se její konzumace při shazování přebytečných kil opravdu nemusíte bát. Díky preciznímu složení se dokonce s přehledem pasuje do role vašeho pomocníka v boji s tukem.

Kaše je díky přísnému dohledu na výrobu, kvalitu použitých surovin a tajné ingredienci (Fanatická potřeba našeho produktového manažera, aby produkt byl vhodný i pro nejnáročnější zákazníky.) chuťově naprosto úžasná, a proto vám pomůže i jako zabiják chutí na sladké.

Zaujal Vás tento náš produkt a chtěli byste naší WORKOUT MASH kaši vyzkoušet? Vyrábíme ji ve třech příchutích – podzimní hruška, pro čokoholiky máme kombinace čoko-kokos a pro milovníky exotiky je tu příchuť čokoláda s mátou.

Kterou vyzkoušíte vy?